Okulumuz Hakkında

Sancaktepe Köyü BAYBURT
 Fotoğrafı

VİZYON

İstiyoruz ki okulumuzda herkes kendi yeteneklerini ortaya çıkarma gayreti içinde olsun. Bu amaca ulaşmada azimli olsun. Güçlüklerle mücadelede yılmasın. İstiyoruz ki okulumuzun kapısından kin, nefret, cehalet ve isteksizlik girdiğinde kendine uygun arkadaş ve ortam bulamasın. Dışarıya çıkarken kin ve nefret; sevgiye, cehalet; bilgiye, isteksizlik; arzuya, umutsuzluk; umuda dönüşsün.

MİSYON

Biz tüm yetersizliklere rağmen el birliği yapmış, genç, dinamik, aralarında sıcak ve samimi bir ilişki bulunan eğitim ordusunun birer neferi olarak; yarınlarımızın garantisi olan çocuklarımızı bilgili, becerikli, kendine güvenen kişiler olarak yetiştirmek ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

Öğretmen

KALORİFER

Lojman Sayısı

Lojman Bilgisi

Okulumuza ait 3 adet lojlan bulunmakta olup bir adet lojman boş durumdadır.

Fatih Projesi Fiber İnternet

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İl merkezine uzaklık 20 km.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Sancaktepe köyü il merkezine 20 km. uzaklıkta bir köy olup kış aylarındaki hane sayısı 50 civarındadır. Yaz aylarında ise hane sayısı 150 ye çıkmaktadır. Başlıca geçim kaynağı hayvancılıktır.

YKS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi